Salata de fasole galbena cu iaurt si mozzarella

de mihaelar63 in Salate, 29 Iul 2015 | 3479 vizualizari

 

Acum cand este sezonul in care se gaseste fasole verde din belsug este pacat sa nu o folosesti.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole galbena lata
  • 200 ml iaurt grecesc cremos
  • 100 ml ulei masline
  • 200 gr cascaval mozzarela razuit
  • 1 ardei galben
  • 1 ceapa rosie
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de fasole galbena cu iaurt si mozzarella:

  1. Fasolea se curata se spala , se rupe in bucati de 2-3 cm.
  2. Fierbeti fasolea in apa sarata impreuna cu coditele de la patrunjelul verde .
  3. Cand aceasta este fiarta o scurgeti si o lasati sa se raceasca .
  4. Curatati ardeiul si ceapa . Spalati-le si tocati-le cubulete .
  5. Tocati patrunjelul verde .
  6. Transferati fasolea intr-un bol mare si amestecati toate ingredientele pregatite .
  7. Serviti salata rece decorata cu rondele de ceapa rosie si presarata cu cascaval razuit .
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole galbena cu iaurt si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de orez cu ton