Mi-am facut un obicei foarte bun de ceva vreme, acela de a manca salata sub toate formele si in toate varietatile. Imi plac foarte mult pentru diversitatea combinatiilor si gusturilor, dressingurile pot fi la fel combinatii nenumarate de sosuri si arome si aportul caloric ramane totusi mic.
Strategia mea este de a avea mereu la dispozitie salata in diverse foerme, unele gata spalate si ambalate in diverse combinatii, nelipsita ruccola si macris si o multime de legume verzi.
Azi va propun o salata de cruditati cu feta, eu am pus 30 de grame de feta si mi s-a parut suficienta puteti sa puneti mai mult daca vreti.
Ca si dressing am facut un sos dintr-o lingura de iaurt light, putin mustar si un fir de ulei de masline si ierburi uscate pentru salate ( puteti adauga optional usturoi daca doriti). Am taiat legumele si le-am asezat in straturi intr-un vas mai mare, la final am adaugat si o lingura de morcov ras ( imi place la nebunie, puteti sa renuntati la el daca nu va place).
Se toarna dressingul la final si amesteca cu grija cu o spatula . Se garniseste la final cu cuburi de feta si cu ierburi uscate pentru salate. Este o cina excelenta, aromata si super usoara .