Salata de cruditati

de Patricia Iordache in Salate, 27 Iul 2013 | 9994 vizualizari

 

Ceea ce va voi prezenta in continuare este o salata usor de facut, plina de vitamine, la indemana oricui si care se poate prepara in orice anotimp. Multe persoane consuma aceasta salata adaugand in ea maioneza, insa, dupa parerea mea...daca este vorba de o salata plina de "sanatate, n-are ce sa caute maioneza. Iata despre ce este vorba.

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi;
  • 1 telina potrivita;
  • 1 mar;
  • sare;
  • piper;
  • 3-4 linguri ulei de masline;
  • zeama de la 1/2 lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de cruditati:

Spalam si curatam de coaja morcovii, telina si marul.

Dam totul pe razatoarea cu gauri mici si le amestecam intr-un castron. Presaram zeama de lamaie, uleiul, potrivim de sare, piper si servim.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cruditati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de ciuperci cu maioneza si porumb