Ciupercile se fierb si se lasa la racit.
Dupa ce s-au racit se taie cubulete, se spala bine si se lasa la scurs.
Intr-o tigaie se incing doua linguri de ulei in care se pune ceapa la calit.
Cand ceapa incepe sa se caleasca se pun cateii de usturoi taiati feliute si ciupercile.
Se lasa circa 5 minute sa se caleasca ciupercile apoi se pun intr-o sita la scurs.
Intre timp se freaca galbenusurile cu uleiul, treptat ca la maioneza.
Dupa ce s-a terminat uleiul se adauga zeama de lamaie si mustarul si se freaca bine. Apoi se adauga smantana si se amesteca bine.
Sosul creat se toarna peste ciuperci, dupa ce acestea au fost scurse si racite.
Atentie, nu puneti tot sosul pentru ca s-ar putea sa fie prea mult. Depinde in fucntie de cat au intra la apa ciupercile.
La sfarsit se pune sare si piper dupa gust.
Pofta buna!