Salata de cartofi-de post

de cristinutanicolita in Salate, 14 Dec 2014 | 4877 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi
  • 200 g castraveti murati
  • 100 g gogosar murat
  • 2 cepe
  • 3-4 lg ulei
  • zeama de lamaie
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de cartofi-de post:

Cartofii spalati se pun la fiert in apa cu sare cca 25-35 min(in functie de dimensiunea lor).

Dupa ce au fiert se trec sub jet de apa rece,se curata si se taie cubulete.

Ceapa se taie solzisori,muraturile cubulete.

Se amesteca , cu grija,cartofii cu muraturile si ceapa.

Se asezoneaza cu sare.piper.zeama de lamaie si ulei.

TIPS-URI

1

Se pot adauga si masline,verdeata mustar.

2

Este de preferat sa stea la rece 30 min,pt ca gusturile sa se imprieteneasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cartofi-de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Salata de cartofi, cu ton si masline