Este una din cele mai bune salate de cartofi, perfecta si calda si rece! Mi-a placut enorm, este o salata usoara pentru stomac, cu ingrediente simple si la indemana oricui. Nimic sofisticat, nimic complicat, fix pe gustul nostru!
Spalati cartofii, ii radeti de coaja. In functie de cat de mari sunt, ii lasati intregi, ii taiati pe jumatate sau in sferturi, sa fie cuburi mai mari. Ii puneti la fiert intr-o oala cu apa si putina sare. Ii incercati cu furculita si cand sunt fierti, ii scurgeti de apa. Castravetele murat il taiati cubulete. Mararul verde il tocati marunt. Intr-un bol amestecati iaurtul cu mustar si uleiul de masline. Presarati sare si piper dupa gust, apoi adaugati castravetele tocat si mararul. Amestecati bine. Puneti cartofii fierti intr-un bol, turnati amestecul cu iaurt. Invartiti usor in salata, pana se omogenizeaza toate. La final tocati foile de ceapa verde, le presarati deasupra. Salata este gata pentru a fi servita. Sau o puteti da la rece si apoi o serviti! Pofta buna