Salata de cartofi

de Adele in Dulciuri, 2 Oct 2015 | 2292 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi potriviti.
  • 2 morcovi.
  • 3 oua.
  • 150 gr masline negre grecesti.
  • 1 ceapa.
  • sare.
  • ulei.
  • otet.
  • maioneza
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de cartofi:

Pentru inceput se pun la fiert cartofii si morcovii intregi, cu tot cu coaja, se fierb pentru 20-25 minute, se scot si se lasa sub apa rece cateva minute. Intre timp se pun si oula la fiert, intre 5-6 minute pentru a le obtine tari, se dau sub jet de apa rece si se curata de coaja.

Cand cartofii si morcovii s-au racit, se curata de coaja, se taie in felii direct in vasul in care se pregateste salata, se adauga ouale taiate fasii, ceapa (curatat) si taiata julien, se adauga si masline, sare, ulei, dupa gust se amesteca totul bine si se poate servi atat calda sau rece (lasata cateva ore la frigider) alaturi d eotet sau maioneza.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Galuste cu prune