Un tort foarte simplu cu putine ingrediente si foarte bun .
Stiu despre acest tort ca se face in Italia de Ziua femeii.
Pregatim pandispanul batand albusurile spuma, adaugam zaharul treptat apoi galbenusurile, uleiul iar la sfarsit faina cu praful de copt .
Il coacem la 180-200de grade timp de 30 -45 min.
Il lasam sa se raceasca si pregatim crema: facem budinca, se poate face o crema de vanilie si din oua dava va este mai usor apoi crema de vanilie obtinuta se amesteca cu frisca.
Cand crema este gata taiem blatul pe orizontala si apoi in fasi cam cat palma iar o singura foaie din blat o taiem cubulete mici, le insiropam pe fiecare in parte
Intr-un castron asezam fasi de blat apoi crema si iar fasi de pandispa cu crema pana le terminam pe toate. Le punem la rece iar cand este gata il imbracam in crema ramasa si apoi lipim bucatele de pamdispan iar la baza se asaza semintele de rodie. La sfarsit putem sa pudram cu zahar pudra