Salata de bureti

de mybella in Salate, 18 Oct 2013 | 4347 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr bureti de toamna
  • 2 cepe rosii
  • 100 gr masline
  • 200 gr fasole rosie in sos chilli
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • ulei de masline
  • 2 linguri otet mere
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de bureti:

Buretii se curata de impuritati, frunzulite, se spala in 4-5 ape si se pun la fiert in apa clocotita timp de 20 minute.

Ceapa se curata, se spala si se taie pestisori.

Dupa ce au fiert buretii, se scurg, se trec prin jet de apa rece si se lasa sa se racesca bine. Dupa ce s-au racit se taie si acestia in fasii subtiri.

Se amesteca toate ingredientele, se asezoneaza cu sare, piper, putin ulei de masline si otet.

Se serveste cu patrunjel cerde tocat marunt, adaugat deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de bureti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de paste cu mazare,ciuperci si smantana