O bunatate...pe cuvant...LOL!
Eu fierb legumele( fara mazare, o iau gata fiarta la borcan) impreuna cu carnea si fac si o supa clar din zeama...cu galuste, ca asa ne place mult.
Zarzavatul( cartofii si morcovii).... mai putin ceapa, telina si patrunjelul, le tocam marunt.
La fel procedam si cu carnea.
Tocam si albusurile de ou ( lasand cateva bucati pentru decor)
Apoi gogosarii si castraveciorii ii tocam marunt si chiar ii scurgem de zeama in strecuratoare.
Amestecam apoi cartofii, morcovii, carnea, gogosarii, castraveciorii, mazarea, albusurile de ou cu maioneza( unora le place cu mai putina, unora cu mai multa.... deci cantitatea, in functie de preferinta), saram dupa gust, daca simtim nevoia mai adaugam putin mustar( eu nu o fac deoarece pun destul mustar la maioneza).
Mai adaugam restul de maioneza pentru ornat deasupra si apoi decoram dupa dorinta cu gogosari, castraveciori si albus, , masline si patrunjel...dam la rece , sa se intareasca bine...si servim...delicioasa!
Va servesc si cu o portie maree pe gustul meu!