Cartofii se pun la fiert cu tot cu coaja.Morcovii se curata de coaja si se fierb si ei. Pieptul de pui se spala si se fierbe separat.
Intre timp cat fierb legumele, noi ne apucam sa tocam marunt gogosarii si castravetii pe care ii stoarcem de zeama si ii punem intr-un castron mare. Dupa ce a fiert pieptul de pui, il lasam putin sa se raceasca, apoi il tocam marunt si il adaugam peste acrituri. Telina o curatam si o dam toata pe razatoarea cu gauri mici si o adaugam in castron si pe ea. Cartofii fierti bine se curata de coaja si ii tocam si pe ei cubulete nu prea mici pt ca ei oricum o sa se mai sfarame. Ii adagam in castron si morcovii deasemenea ii tocam marunt.
Toate acestea fiind tocate nu ne mai ramane decat sa adaugam sare si piper dupa gust si cateva linguri de maioneza. Amestecam bine. Punem pe un platou si o modelam, ii dam forma unui om de zapada, apoi imbracam cu putina maioneza,f acem nasuc din varful unui morcov, ochii din masline feliate, gura din gogosari, nasturii tot din masline feliate. Folositi imaginatia.
Se serveste rece eventual langa o fripturica :)
Pofta buna!