îmi place muuuuuuuult... păcat că îngraşă rrrrăăăăăăăăău :S:S
Legumele se curăţă şi se pun întregi la fiert împreună cu pieptul de pui, sare şi piper. După ce au fiert, se dau toate la răcit.
Pieptul de pui se taie fâşii mărunte. Cartofii şi morcovii se taie cubuleţe, ţelina se aruncă. Murăturile se taie cubuleţe şi se scurg bine de zeamă. Se pun după gust, în funcţie de cât de acre sunt. Pastrama de porc se taie şi ea în cubuleţe. Porumbul se scurge bine de zeama în care a stat şi se clăteşte cu puţină apă rece.
Se amestecă legumele tocate, murăturile scurse bine, pieptul de pui, pastra de porc, porumbul şi maioneza. Toate ingredientele se pun după gust iar apoi se pune sare şi piper alb. Se bun în boluri şi se ornează.
Se serveşte rece.
Poftă bună!