Pofteam de mult la o salata de beuf si cand am vazut limba afumata in supermarchet am zis "de ce nu?". A iesit foarte buna. Cred ca o sa incerc si cu alte afumaturi.
Morcovii si albitura se curata si se pun la fiert in apa cu sare intregi.
Cartofii se fierb in coaje in apa cu sare.
Mazarea se fierbe in apa.
Se lasa la racit toatele.
Se toaca toate legumele marunt si se pun intr-un castron.
Limba se toaca cucuri marunte si se pune in castron.
Castravetii se toaca marunt, se storc de zeama si se pun in castron.
Merele se curata de coaje si samburi, se toaca marunt, se pun in castron si se amesteca imediat sa nu se oxideze.
Maioneza se face mixand ingredientele. Se gusta de sare si acru si se pune in castron.
Se amesteca, se gusta de sare si piper si este gata.
Pentru mese festive se poate orna dupa preferinta.
Eu am facut-o sa o mananc deci a ramas in castron.
Pofta Buna!
1
Cred ca este buna si cu alte afumaturi din carne slaba gen sunca, muschi file ....