Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Se aleg ardei mari, grasi, fara adancituri, ca sa se poata coace si curata bine. Se coc pe tabla pe toate partile. Pe masura ce se coc se pun intr-un vas, unul peste altul, se presara sare grunjoasa peste ei si se mentin acoperiti cca 30-40 minute, dupa care se curata de pielita si se clatesc repede in apa rece. Se pun la scurs in sita emailata. Se asaza intr-o salatiera.
Se prepara un sos din ulei, otet si sare, care se toarna peste ardei. Deasupra se pun rosiile taiate rondele .Se lasa in sos cel putin jumatate de ora inainte de a-i manca. Cu cat se imbina mai bine in sos ,cu atat sunt mai gustosi. Sunt foarte buni si de pe o zi pe alta.
Pofta buna!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola