Salata de piept de pui cu telina

de oanapl in Salate, 2 Mar 2017 | 12585 vizualizari

 

Dragostea e o salata

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 200 gr telina
  • 1 morcov
  • 1 cutie de porumb fiert
  • 2 oua
  • 100-150 gr ulei
  • o lingurita mustar
  • sare
  • piper
  • zeama ½ lamaie
  • cateva felii de gogosari murati si castraveti pentru ornat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de piept de pui cu telina:

Fierbi pieptul de pui, dupa care il dai deoparte sa se raceasca. Intre timp, prepari maioneza din galbenusul unui ou fiert tare si racit si celalalt galbenus crud. Acestea le amesteci foarte bine, adaugand cate putin din ulei si zeama de la o jumatate de lamaie. Cand se obtine cantitatea dorita de maioneza, incorporezi si o lingurita de mustar. Telina si morcovul le cureti, le speli si le dai pe razatoarea mica, iar pentru a nu se oxida le poti stropi cu zeama de lamaie. Tai marunt pieptul de pui si il amesteci cu telina, morcovul, porumbul si maioneza, apoi condimentezi cu sare si piper dupa gust si ornezi cu gogosari si castraveti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de piept de pui cu telina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de varza si dovlecel cu sos tzatziki