Salata cu tortelloni

de MotanLaOale in Salate, 27 Ian 2016 | 6868 vizualizari

 

O salata foarte buna, adaptata la preferintele mele cu carnati si bacon.

 

INGREDIENTE

  • 500g tortelloni cu prosciuto
  • 250g carnati cu paprika
  • 250g bacon taiat
  • 2 linguri de ulei
  • 2 cepe rosii
  • 6 castraveti acri
  • 2 gogosari acri
  • 150g smantana
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura de mustar cu hrean
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
  • masline pentru decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu tortelloni:

Tortelloni se fierb in apa cu sare dupa indicatiile de pe ambalaj.

Se pune la scurs si racit.

Carnatii se taie rondele si se prajesc in ulei, pe ambele parti si se scot pe hartie absorbanta.

Baconul taiat se prajeste pe toate partile si se scoate pe hartie absorbanta.

Ceapa se curata si se taie julien.

Castravetii si gogosarii se taie marunt si se scurg bine.

Se amesteca smantana cu uleiul de masline, mustarul si mararul tocat marunt.

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele si se potriveste de sare si piper.

Se serveste presarata cu marar si ornata cu masline.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se pot folosi si alti carnati dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu tortelloni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
SALATA 5 INGREDIENTE