Salata cu sprot afumat

de MotanLaOale in Salate, 10 Iun 2011 | 9305 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g sprot afumat
  • 200g paste 200g branza feta
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 2 castraveti mici
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 salata creata mica
  • 3 rosii
  • 10-12 masline fara samburi
  • ulei de masline
  • otet din vin rosu
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu sprot afumat:

Pastele se fierb urmand indicatiile de pe ambalaj, se clatesc in jet de apa rece, se scurg si se lasa la scurs si uscat.

Legumele se curata si se toaca.

La sprotul afumat se indeparteaza capul si se taie in doun trei bucati.

Maslinele se taie in jumatati.

Branza se taie cubulete.

Se pun toate ingredientele intr-un castron mare, se pune sare, piper, ulei de masline, otet si se amesteca bine.

Se poate servi ca atare sau cu ketchup.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu sprot afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole verde cu maioneza