Salata cu somon fume, rucola, parmezan

de Irina in Salate, 21 Feb 2013 | 10949 vizualizari

 

Potrivita pentru o masa de pranz sau pentru o cina usoara.

 

INGREDIENTE

  • o mana de frunze de rucola
  • 2 fasii de somon fume
  • 5 rosioare
  • 5 oua de prepelita
  • parmezan
  • dressing de ulei de masline si vinaigrette
  • sare
  • piper
  • seminte de floarea soarelui
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu somon fume, rucola, parmezan:

Spalati rucola si rosioarele si uscati-le.

Fierbeti ouale de prepelita si curatati-le.

Taiati parmezanul in fasii subtiri si rupeti si somonul in fasii potrivite.

Amestecati toate ingredientele intr-un bol, stropiti cu dressing dupa gust, condimentati cu sare si piper si aruncati un pumn de seminte de floarea soarelui peste salata.

Pofta buna va doresc! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu somon fume, rucola, parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata cu pui si oua de prepelita