Salata cu somon fume, rucola, parmezan

de Irina in Salate, 21 Feb 2013 | 11445 vizualizari

 

Potrivita pentru o masa de pranz sau pentru o cina usoara.

 

INGREDIENTE

  • o mana de frunze de rucola
  • 2 fasii de somon fume
  • 5 rosioare
  • 5 oua de prepelita
  • parmezan
  • dressing de ulei de masline si vinaigrette
  • sare
  • piper
  • seminte de floarea soarelui
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu somon fume, rucola, parmezan:

Spalati rucola si rosioarele si uscati-le.

Fierbeti ouale de prepelita si curatati-le.

Taiati parmezanul in fasii subtiri si rupeti si somonul in fasii potrivite.

Amestecati toate ingredientele intr-un bol, stropiti cu dressing dupa gust, condimentati cu sare si piper si aruncati un pumn de seminte de floarea soarelui peste salata.

Pofta buna va doresc! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu somon fume, rucola, parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine umplută - Gustarea rapidă și sățioasă

de RODIMUR 8

ieri la 20:44

Brioșe din albușuri și fructe confiate - Rețeta simplă și delicioasă

de RODIMUR 8

pe 06.01 la 23:29

Lahmacun - Reteta turceasca de aperitiv cu carne

de Rocsi 9

pe 06.01 la 20:17

Tort cu visine, ciocolata si crema de piersici - Desertul festiv si delicios

de oanapl 7

pe 06.01 la 17:03

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Salata de andive cu rucola