Salata cu pere, branza de capra si alune de padure

de LeBlogPiquant in Salate, 8 Noi 2010 | 5554 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • amestec de frunze de salata - eu am folosit salata, rucola si spanac
  • o para
  • un pic de branza de capra
  • alune sau nuci,
  • Pt dressing:
  • 3 linguri de ulei de masline extravirgin,
  • o lingura de zeama de lamaie,
  • o lingurita de miere
  • o lingurita de mustar de Dijon
  • sare&piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu pere, branza de capra si alune de padure:

Spalati si uscati salata. Taiati para in feliute subtiri. Sfaramati o mana de alune sau nuci.

Faceti dressingul 3 linguri de ulei de masline extravirgin, o lingura de zeama de lamaie, o lingurita de miere si una de mustar de Dijon.. + sare&piper.

Am amestecat frunzele si para taiata feliute cu dressingul, le-am mutat pe o farfurie, am presarat pe deasupra branza de capra, incacateva feliute de para si niste alune sfaramate + inca o lingurita de dressing, and voila - my gourmet fancy lunch salad! :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu pere, branza de capra si alune de padure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de leurda (2) cu paine araba