Salata cu patrunjel

de mamaieelena in Salate, 8 Apr 2011 | 4679 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg cartofi
  • 1/2 de ardei proaspat rosu (imi place gustul de la ardeiul rosu)
  • 400 gr.ciuperci proaspete
  • 1 ceapa galbena mai mare
  • 14 fire de leurda proaspata
  • 1 legatura cu patrunjel
  • 1 buc. andiva
  • sos vinegreta:
  • otet ,sare,piper,apa,ulei de masline si o lingurita cu miere
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu patrunjel:

Ciupercile si cartofii curatati si taiati apoi pusi la fiert.

Intre timp se spala si curata ceapa ,ardeiul,leurda,patrunjelul si andiva dupa care le-am taiat nu foarte mici si le-am pus intr-un castron. Cea din urma am desfacut-o in foi si numai mijlocul l-am pus in salata taiat la fel ca celelalte. Cand cartofii si ciupercile erau fierte le-am lasat sa se racoreasca si am pus peste celelealte.

Intr-un bocan mic am pus toate ingredientele pentru sos vinegreta,am agitat bine si am rasturnat peste toata salata .Ca ornament am folosit foile de andiva.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de morcovi persana