Salata cu patrunjel

de mamaieelena in Salate, 8 Apr 2011 | 5191 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg cartofi
  • 1/2 de ardei proaspat rosu (imi place gustul de la ardeiul rosu)
  • 400 gr.ciuperci proaspete
  • 1 ceapa galbena mai mare
  • 14 fire de leurda proaspata
  • 1 legatura cu patrunjel
  • 1 buc. andiva
  • sos vinegreta:
  • otet ,sare,piper,apa,ulei de masline si o lingurita cu miere
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu patrunjel:

Ciupercile si cartofii curatati si taiati apoi pusi la fiert.

Intre timp se spala si curata ceapa ,ardeiul,leurda,patrunjelul si andiva dupa care le-am taiat nu foarte mici si le-am pus intr-un castron. Cea din urma am desfacut-o in foi si numai mijlocul l-am pus in salata taiat la fel ca celelalte. Cand cartofii si ciupercile erau fierte le-am lasat sa se racoreasca si am pus peste celelealte.

Intr-un bocan mic am pus toate ingredientele pentru sos vinegreta,am agitat bine si am rasturnat peste toata salata .Ca ornament am folosit foile de andiva.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]