Cum a venit primavara, cum am inceput sa pregatesc mai multe salate! Ne plac mult, fiecare le servim in combinatia dorita, in plus, cand nu este prea mult timp pentru gatit, este o varianta super buna. Astazi va propun o salata cu oua de prepelita, la care am adaugat cateva bucati de miez de nuca, ceea ca a facut-o si mai buna!
Salata o spalati si o puneti la scurs intr-o sita. Intr-o cratita cu apa, puneti ouale de prepelita la fiert. Le fierbeti sa fie tari, cam 5 minute din momentul in care apa incepe sa clocoteaca. Le scoateti in apa rece, iar dupa 1-2 minute le decojiti si le taiati pe jumatate. Rosiile cherry, le taiati in sferturi. Castravele il decojiti, in taiati in doua pe lungime, apoi il feliati. Ardeiul kapia il taiati bucati pe rotund. Cascavalul il taiati cubulete. Puneti salata pe un platou. Peste asezati castravetii, ardeiul kapia, rosiile, bucatile de cascaval si bucatile de oua. Miezul de nuca il rupeti bucati, il preserati deasupra. Stropiti cu zeama de lamaie, ulei de masline si presarati putin sare. Din loc in loc, puneti putina crema de otet balsamic. Gata si aceasta bunatate de salata!
Pofta buna!