Salata cu Miez de lapte

de Bucataras in Salate, 16 Apr 2012 | 4600 vizualizari

 

Dupa masa copioasa de Pasti, va recomand aceasta reteta de Salata cu Miez de lapte, care se prepara simplu si este delicioasa

 

INGREDIENTE

  • brinzica Miez de lapte Delaco, delicioasa si cu forma foarte draguta
  • o salata verde
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 1/2 legatura marar verde
  • 5-6 masiline
  • 1/4 ardei gras
  • sare, piper, putin busuioc dupa gust
  • ulei, otet dupa gust
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu Miez de lapte:

Se amesteca ingredientele de mai sus, la final se adauga brinzica Miez de lapte de la Delaco. Asta este masa mea principala dupa o zi cu mincaruri delicioase de Pasti, dar destul de grele (carnea de miel, drobul, nu-s chiar usoare :P ).

Normal ca puteti adauga si citeva frunze de spanac daca aveti, patrunjel sau citeva frunze de loboda. Eu n-am avut la indemina acum :).

Brinzica Miez de lapte de la Delaco, pe linga faptul ca este delicioasa, face ca salata sa arate mult mai apetisant (vezi foto)

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu Miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salată