Simplu, ieftin, delicios!
Spălăm bine cartofii şi ouăle şi le punem la fiert în vase separate (cartofii îi fierbem în jur de 30 de minute iar ouăle 10 minute, la foc mic).
Între timp curăţăm peştele de piele şi oase (nu e musai şi de piele dar la mine s-a îndepărtat uşor).
Curăţăm cepele, le clătim cu apă, le uscăm şi le tăiem inele. Frecăm ineluşele cu un pic de sare şi ulei să se inmoaie şi să le iese iuţeala.
Spălăm măslinele (dacă e nevoie le desărăm punându-le în apă clocotită pentru 10 minute) şi le uscăm pe prosoape de hârtie.
Curăţăm cartofii şi ouăle fierte si le tăiem după plac, la fel şi roşiile.
Asamblăm salata, amestecând cu grijă ingredientele. Adăugăm sare, ulei, zeamă de lămâie şi verdeaţă după gust.
Poftă bună!