Salată cu legume și tofu

de Panacris in Mancaruri de post, 5 Apr 2013 | 5523 vizualizari

 

O salată inventată ad-hoc! Deși e inventată din mers, e garantată Panacris! Spor la treabă!

 

INGREDIENTE

  • brocoli 1 buchet cca. 300 g,
  • dovlecei 3 bucăți,
  • roșii 4 bucăți,
  • ardei gras rosu 1 bucată,
  • ulei de măsline,
  • sare iodată,
  • ceapă verde 3 fire,
  • leurdă 10 fire,
  • mărar verde 1 legătură,
  • tofu cu ardei cca. 100 g,
  • ulei de arahide.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată cu legume și tofu:

Brocoli, dovleceii, roșiile se spală se curăță, se feliază, se asezonează de sare, piper și ulei de măsline. Legumele se pun la gătit în Friteuza Tefal, sau într-o tigaie DryCoker;), cca. 30 de minute. Între timp ceapa verde, leurda și mărarul se curăță, apoi se toacă mărunt. După ce s-au copt legumele, se adaugă amestecul de verdețuri și brânza tofu aromată cu ardei. Se strpoește cu puțin ulei de arahide, se lasă la rece cca. 15 minute, apoi se servește ca atare sau cu crutoane. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salată cu legume și tofu" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu dulceata (de post)