Multumesc Rocsy pentru reteta,
Ghebele le curatam si le spalam in multe ape,le fierbem in apa cu sare cca 20 min.
Intre timp curatam si taiem ceapa pestisor (felii).
Curatam gogosarii de seminte, ii spalam si ii taiem felii.
Morcovul il curatam si il dam prin razatoare (eu am taiat si rondele).
Intr-un ceaun punem apa,otetul,uleiul,zaharul, sarea, piperul,foile de dafin punem pe foc si cand incepe sa fiarba adaugam ceapa,
Lasam sa fiarba 4 min dupa care adaugam morcovul si gogosarul.
Mai lasam sa fiarba impreuna cca 4min dupa care adaugam ghebele.
Amestecam si lasam sa fiarba inca 5-7 min.
Punem salata in borcane si zeama cat sa acopere.
Infiletam capacele si invelim borcanele intr-o patura unde lasam sa se raceasca pana a 2 zi dupa care depozitam in camara.