Pentru chutney am calit in ulei ceapa rosie tocata marunt. Am lasat 1-2 minute sa se prajeasca ceapa, fara a se arde, apoi am adaugat afinele, otetul, zaharul brun si apa. Am acoperit cu un capac si am lasat sa fiarba la foc mic pana cand a scazut lichidul. Inainte de a lua de pe foc am adaugat putin ghimbir macinat.
Am taiat friptura felii subtiri pe care le-am asezat in farfurii. Am inlaturat tijele si exteriorul fenelului, apoi l-am impartit in 2 jumatati. Am feliat cat s-a putut de subtire fenelul, apoi marul caruia i-am scos cotorul. Am stropit marul si fenelul cu suc de lamaie si am presarat deasupra acestora frunze de patrunjel verde. Am taiat morcovul fasii subtiri pe care le-am adaugat peste fenel si mar. In final am adaugat putina sare si am amestecat salata.
Peste feliile de friptura am asezat salata si apoi cate putin chutney de afine.