Salata cu de toate

de Bya Ralu in Salate, 9 Sep 2012 | 3209 vizualizari

 

o salata simpla,cu multe arome,foarte sanatoasa si foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie ton in ulei rio mare
  • 1 ou
  • salata verde
  • 1 rosie mare
  • 1 castravete
  • ceapa rosie de apa
  • cascaval
  • ulei,lamaie,sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu de toate:

Taiem castravetii si ceapa rondele, rosia felii subtiri, salata fasiute subtiri, tonul il scurgem bine de ulei, il maruntim cu o furculita si punem totul in castron. Oul dupa ce s-a fiert, il lasam putin in apa rece, il curatam si il taiem cubulete. Punem totul impreuna adaugam putin ulei de masline, sare, piper si zeama de lamaie. La sfarsit adaugam cascavalul taiat cubulete si servim!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu de toate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Bya Ralu 1

11.09.2012, 10:05

mihaelar63 1

11.09.2012, 19:03

De departe [ eu asta ochelarista ] mi-am zis ce culori frumoase la buchetul acesta

Bya Ralu 1

11.09.2012, 19:39

e bine ca te-au atras culorile

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de ciuperci, cascaval, sunca si muraturi....