Salata de cruditati

de mirela0911 in Salate, 9 Ian 2011 | 3578 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 varza rosie
  • 1/2 telina
  • 2 morcovi
  • 2-3 mere
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 1 lingura miere
  • putina nuca macinata
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de cruditati:

Se spala si se curata legumele. Varza, telina si morcovii se dau pe razatoare, la fel si merele. Se pun intr-un vas incapator si se amesteca bine impreuna cu mierea, sucul de la 1/2 lamaie (sau in functie de cat de acra doriti sa fie) si un varf cutit sare. Se aranjeaza intr-un bol cu felii de portocale si deasupra se presara nuca macinata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cruditati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

divainbucatarie 1

10.01.2011, 09:59

mirela0911 1

10.01.2011, 22:20

va multumesc tuturor Asa este, e foarte sanatoasa

meosiris 1

12.01.2011, 23:32

In afara de faptul ca e foarte sanatoasa vreau sa zic ca arata minunat! Mi-ai dat o idee buna pe viitor !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata cu plante aromate