Salata cu conopida,porumb si mozzarella

de Bya Ralu in Salate, 25 Sep 2014 | 4155 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 conopida mica
  • 2-3 linguri de porumb
  • 1 ou
  • 1 rosie mare
  • 1 punga de mozzarella
  • 1 bucata de sfecla rosie fiarta
  • salata verde
  • ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu conopida,porumb si mozzarella:

Se pune o oala cu apa la fiert,conopida se rupe buchetele mici,se spala si se adauga cand apa incepe sa clocoteasca.

Se lasa cam 20 minute,se scoate din apa si se lasa sa se raceasca.

Salata se taie fasii,se adaga porumbul deasupra scurs de zeama,rosia taiata felii si bucatiile de mozzarella taiate felii si in patru.

Conopida se pune peste salata,se adauga uleiul,zeama de lamaie si condimentele.

Sfecla rosie se da pe razatoarea mare,se amesteca cu ingredientele din salata.

Oul se pune la fiert 4 minute,se lasa sa se raceasca,se curata de coaja si se taie fasii.Se adauga deasupra salatei

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu conopida,porumb si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata cu conopida si valeriana