Speli pieptul de curcan, îl tai cubulețe și îl pui la călit în uleiul încins. Adaugi boia de ardei dulce Delikat și sare și învârți carnea pe toate părțile și lași să se rumenească puțin. Adaugi o cană de apă și lași să fiarbă.După ce a scăzut apa și pieptul de curcan este fiert, adaugi ciupercile tăiate mărunt și presari cimbrișor de la Delikat și lași să fiarbă până când apa scade complet.
Lași amestecul să se răcească și îl transferi într-un castron.
Fierbi ouăle tari, le lași să se răcească, le cureți de coajă și le tai cubulețe, apoi le adaugi peste amestecul de curcan și ciuperci. Adaugi măslinele tăiate rondele și boabele de porumb și amesteci ușor.
Pentru maioneză folosești 2 gălbenușuri (unul crud și unul fiert) pe care le amesteci și adaugi câte puțin ulei peste ele. La final adaugi muștar și lămâie după gust.
Adaugi maioneza peste restul compoziției, adaugi sare după gust și amesteci ușor.
Decorezi după inspirație.
1
Pentru a fi sigură că nu se taie maioneza te sfătuiesc să amesteci într-un singur sens.