Salata cu capsuni, telemea si migdale

de mihaelar63 in Salate, 18 Feb 2016 | 3594 vizualizari

 

Au aparut capsuni de import ce-i drept, dar foarte aromate. De mult  timp mi s-a pus pata pe o salata cu capsuni si branza. Acum i-a venit randul.
 

 

INGREDIENTE

  • 400 g salata aisberg
  • 200 g capsuni
  • 200 g telemea sarata proaspata de vaca
  • 1/2 ceapa rosie
  • 2 linguri ceapa verde tocata
  • 2 linguri ulei masline de calitate
  • 2 linguri otet zmeura [ productie proprie ]
  • 4 linguri fulgi migdale
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu capsuni, telemea si migdale:

  1. Spalati si taiati felii capsunile.
  2. Taiati cuburi telemeaua.
  3. Salata se taie  fasii [ca varza].
  4. Ceapa se curata si se taie pestisori.
  5. Amestecati intr-un bol incapator [ de sticla, preferabil], ceapa rosie impreuna cu ceapa verde, sarea, uleiul si otetul de zmeura
  6. Adugati salata si amestecati din nou.
  7. Gustati si echilbrati gusturile sarand sau acrind daca este nevoie.
  8. La sfarsit incorporati usor capsunile si telemeaua.
  9. Serviti salata cu fulgi de migdale presarati pe deasupra.
  10. Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Folositi pentru salata boluri de sticla sau portelan, aceasta nu se va oxida, va fi mai aspectuoasa si mai sanatoasa.

2

Vara salata va fi racoroasa servita rece [folositi ingredientele tinute la frigider].

3

Data viitoare voi incerca sa pun un ingredient care va da o nota picanta .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu capsuni, telemea si migdale" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de paste gnocchi cu creveti si capsuni in sos curry