Salata cu andive, Bresaola si portocala

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 27 Aug 2017 | 4685 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 portocala
  • ulei de masline extra virgin
  • otet din vin alb
  • 1/2 ceapa rosie
  • 15 grame patrunjel
  • 1 mana ciuperci enoki (optional)
  • 1 andiva
  • sare, piper
  • 2 mani mix frunze de salata
  • 1 cracker mare din secara (eu am gasit la Ikea) sau 4 mici (Wasa)
  • 20 grame Parmezan (eu l-am adaugat dupa ce am facut deja foto)
  • 6 felii subtiri Bresaola
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu andive, Bresaola si portocala:

Se indeparteaza coaja portocalei si se taie in felii. Se adauga intr-un bol impreuna cu sare, piper, otet si o lingura de ulei.

Se taie ceapa julienne cu ajutorul unei mandoline si se toaca ciupercile si patrunjelul. Se adauga peste portocala si se amesteca.

Se indeparteaza cotorul andivei si se desfac frunzele. Se amesteca cu frunzele de salata. 

Se foloseste crackerul ca farfurie si se asaza  portocala, salata cu andiva, ciupercile si patrunjelul pe acesta. 

Se asaza Bresaola din loc in loc si se presara cu parmezan.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu andive, Bresaola si portocala" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pește în crustă de parmezan - Rețeta simplă și aromată