Vara își face simțită prezența și mă încântă cu aromele ei mediteraneene.
Se spală salata și se rupe bucățele mici, cu mâinile. Se spală roșiile și se feliază. Bulgărașii de brânză mozzarella se scurg bine de zer și se rup cu mâna. Măslinele se curăță de sâmburi.
Ingredientele sunt pentru 4 porții, dar nu se amestecă toate într-un bol, ci se aranjează fiecare farfurie, în parte, pentru un aspect plăcut și armonios. Astfel, se așază mai întâi un strat de frunzulițe de salată, se adaugă măsline, roșiile, mozzarella. Se presară sare, după gust și se stropește cu ulei de măsline.
La final, se decorează cu busuioc proaspăt.
Poftă Bună!
Dacă v-a plăcut reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:
https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2020/05/salata-caprese.html