salata boeuf

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 13 Apr 2010 | 6443 vizualizari

 

eu fac salata asta traditionala de doua ori pe an , de Pasti si de Craciun .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept pui [ am avut de la o gaina sanatoasa de casa ]
  • 4 morcovi
  • 1 telina
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 cartofi
  • 1 cana mazare verde
  • 1 cana castraveti murati maruntiti
  • 1 cana maioneza
  • sare
  • piper
  • 2 linguri mustar iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA salata boeuf:

  1. carnea , morcovul , telina , patrunjelul si cartofii se fiebin apa cu sare [ eu le fierb en-gros in oala cu aburi sub presiune legumele nu se sfarima , zeama ramane limpede si fac galuste in ea astfel am si supica ]
  2. se scurg , se lasa sa se raceasca si se taie cubulete .
  3. mazarea se fierbe separat , se scurge si se amesteca cu legumele , carnea , maioneza , mustarul ,si castravetii murati ,
  4. daca mai doriti adaugati sare , piper sau putina zeama de lamaie .
  5. se aseaza pe un platou si se decoreaza .[ eu am  pus intr-o caserola ca ne-am dus la soacra , deci am avut salata beuf de campanie !!!]
Daca ti-a placut reteta noastra "salata boeuf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu ciuperci si rosii cherry