De data aceasta am facut-o cu carne de vita cum scrie la carte. De ornat este raspunzatoare altcineva cu rabdare mai mare decat mine.
Carnea se pune la fiert in apa cu putina sare. Cand este fiarta se taie cubulete si se se lasa la racit.
Cartofii se fierb in coaje. Cand sunt fierti se curata si se lasa la racit. Se toaca cubuletze mici.
Morcovii, telina, pastarnacul si radacina de patrunjel se fierb in apa cu putina sare. Se lasa la racit si se toaca cubuletze mici.
Mazarea se fierbe si se lasa la racit.
Castravetii se toaca cubuletze mici si se storc in pumni de zeama.
Se amesteca carnea si toate legumele intr-un castron.
Pentru maioneza : punem galbenusurile,mustarul,si sare intr-un castron le amestecam cu mixerul adaugand uleiul putin la inceput si mai mult pe urma. La final se pune si zeama de lamaie dupa gust.
In castronul cu carne si legumele tocate punem sare si piper dupa gust, amestecam cu maioneza si este gata.
Se pune pe platou si se orneaza dupa dorinta.
Eu am lasat-o intr-un castron si am lasat pe prietana mea sa orneze. Mai usor nu?
Pofta Buna !