o salata de cruditati extraordinar de buna
Se taie salata bucatele mici ,morcovul,patrunjelul si telina se rad prin razuitoarea cu gauri mici,castravetele se taie in 4 si apoi cubulete ,sidiile la fel taiate mici,ouale se fierb tare si se razuiesc prin razuitoarea cu gauri mari,ardeiul se taie cubulete,telemeaua si cascavalul la fel tot cubulete,ridichile la fel .
Toate se taie cubulete sau se razuiesc si apoi se pun pe farfurii incepand astfel:prima data se pune un start de salata verde,apoi se pune din fiecare cate putin .La final ramane pestele care in prealabil trebuie scurs de ulei,si se aseaza toate pe platou fara a se pune ceva pe ele,se pune doar in mometul cand se serveste.
Se servesc cu putina sare,putin ulei de masline si o ideie de otet balsam .Eu de obicei daca am musafiri si vreau sa pregastesc aceata salata procedez astfel,imi pregatesc mai multe boluri si tai toate zarzavaturile separat nu se amesteca nimic inainte,iar in momentul cand vrei sa servesti se pun atunci(nu va ia mult timp daca toate sant pregatite inainte)
Este o salata extraordinar de buna si de gustoasa,merita sa o incercati chiar daca nu aveti toate ingredientele,nu este o regula anume pui ce ai prin casa .