Intr-o tigaie punem unt si ulei, in aceasta vom sota crevetii, cand acestia am prins culoare se vor scoate pe servetele absorbante pentru indepartarea surplusului de grasime. Spalam legumele si vom proceda in felul urmator: rosiile se vor taia in patru, ceapa, fiind arpagic se va indeparta foile exterioare si se pune intreaga(daca nu aveti arpagic puteti pune ½ de ceapa rosie sau alba taiata pestisori). Curatam si pisam cateii de usturoi, curatam castravetele de coaja si il vom taia cubulete de marime potrivita. La fel se vor taia si ardeii(cubulete). Peste acestea adaugam crevetii si tarhonul taiat marunt. Adaugam putina reductie de rodie, saram si piperam. Amestecam, adaugam branza de capra rupta in bucati si mai gustam inca o data.
Pregatim vinegreta din ulei de masline si zeama de lamaie. Adaugam dressingul cu 5-10 minute inainte de servire.
Se mai pot adauga muguri de pin sau fulgi de migdale, trase in prealabil la tigaie(fara ulei).
Pofta Buna