Brusc mi se facuse pofta de salam de biscuiti si cum am mai ramas cu ceva ingrediente de la prajiturile de Paste am trecut la treaba :) Un dulce rapid si bun .
Am pus pe foc frisca lichida cu untul, zaharul si zaharul vanilat pana s-a topit untul. Am adaugat ciocolata si cacaua si am amestecat energic pana s-a topit ciocolata. La final am adaugat stafidele si romul.
Separat intr-un bol incapator am maruntit biscuitii (nu foarte fin).
Am adaugat siropul de ciocolata peste biscuiti avand grija ca siropul sa acopere toti biscuitii si am lasat sa se odihneasca aprox. 10-15 minute.
Pe masa de lucru am pus bucati de folie presarata cu nuca de cocos.
Am pus 1/2 din compozitie pe fiecare folie apoi am rulat strans dandu-i forma unui salam. Am strans bine capetele si am introdus bucatile de salam la frigider pentru minim 2-3 ore .
Se portioneaza si se serveste cu mare pofta!