Desert briose umplute cu dulceata

de Gherca Daniela in Dulciuri, 7 Dec 2020 | 4953 vizualizari

 

Ceva bun, rapid si facut in casa merge oricand!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 150g zahar
  • un praf de sare
  • esenta de vanilie
  • 200ml lapte
  • 100ml ulei
  • 320g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • dulceata sau gem de care aveti
  • (se pot umple cu ciocolata sau ce va place)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose umplute cu dulceata:

 Mixam ouale cu zaharul si praful de sare pana isi schimba culoarea, adaugam uleiul, mixam, apoi laptele si esenta de vanilie, amestecam usor, apoi punem ingredientele uscate: faina cu praful de copt si 
bicarbonatul de sodiu si mixam foarte bine pana la omogenizare.
     Intr-o tava de briose tapetata cu hartiute sau forme de silicon umplem doar pe jumatate fiecare forma, adaugam cate o lingurita de dulceata (eu am pus de visine), apoi umplem fiecare forma cu restul de aluat.
    Dam tava la cuptorul preincalzit la 180°C pentru 30 minute sau pana sunt frumos crescute si usor rumene!
    Foarte bune pentru un desert simplu, rapid si gustos! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose umplute cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert cupcakes cu crema de lamaie si ganache de ciocolata in trei culori