Salam de biscuiti reteta

de RuxyRux in Prajituri, 27 Noi 2010 | 4363 vizualizari

 

Salam de biscuiti reteta
Sa va mai spun cat e de bun? O prajitura pe care o iubesc din copilarie...

 

INGREDIENTE

  • Salam de biscuiti reteta
  • doua pachete mari de biscuiti( in jur de 800 gr)
  • rahat 70-80 gr ( sau mai putin)
  • esenta de rom
  • esenta de vanilie
  • cacao, cateva linguri(3-4)
  •  1 pachet si jumatate de unt
  • zahar pudra dupa gust
  • lapte cat cuprinde sa iasa o pasta mai groasa care se poate modela
  • Se mai poate pune
  • nuca,
  • alune,
  • migdale
  • ...fiecare dupa placerea gustului personal.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti reteta:

 Salam de biscuiti reteta

 Se sfarama biscuitii, si se amesteca cu esentele, untul moale la temperatura camerei, zaharul, rahatul, si restul ( nuci, alune, migdale daca dorim), se adauga laptele usor caldut , cacaoa si se face o pasta groasa atat cat sa se poata modela usor, o punem in folie alimentara apoi in folie de aluminiu si  facem un sul( sau cate ne ies in functie de forma dorita) de salam. Se da la rece cel putin o ora...si apoi se serveste cu mare placere...

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti reteta" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Ligia Bxl 1

21.02.2011, 12:42

o bunatate

RuxyRux 1

21.02.2011, 12:43

May frumoasa fata tot pe la arhive daaa atat de bun

Ligia Bxl 1

21.02.2011, 12:44

pai ma duc dupa miros bun sa nu pierd nimic

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Baclava