Biscuiței cu rozmarin perfecți pentru cafea sau ceai!
Se amestecă făina cu sarea și zahărul pudră. Se adaugă vanilia, apa, untul și rozmarinul tocat. Se amestecă până se formează un aluat omogen.
Se răstoarnă aluatul rezultat pe o bucată de folie alimentară și se modelează sub formă de cilindru cu diamentrul de 2 cm. Se împachetează strâns la fel ca salamul de biscuiți și se lasă la frigider pentru minim 30 de minute. Se poate păstra și în congelator, dacă doriți să scurtați timpul. Important este ca aluatul să aibă o structură fermă pentru a putea fi tăiat.
După ce a expirat timpul de refrigerare/ congelare, se îndepărtează folia și se taie aluatul în felii de grosimea dorită ( în imagine, ~ jumătate de cm). Se așează biscuiții într-o tavă tapetată cu hârtie de copt la distanță între ei și se introduc în cuptorul preîncalzit la 190 de grade aproximativ 12-14 minute, până când marginile devin ușor maronii. Se lasă la răcit în tavă 5 minute și apoi se transferă pe un grilaj din metal.
Se pot păstra până la o lună, în cutii închise ermetic.