Rulouri umplute cu sunca si gogosari

de mirela0911 in Pui, 20 Sep 2011 | 6635 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • sare, piper
  • 100g cascaval
  • 1 gogosar
  • 150g sunca presata feliata
  • 3 lg ulei masline
  • 1 crenguta de cimbru uscat
  • boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri umplute cu sunca si gogosari:

Se feliaza pieptul de pui si se bate usor ca pentru snitele. Se condimenteaza cu sare si piper, se aseaza pe fiecare felie sunca, cascaval si gogosari taiati felii, iar apoi se ruleaza si se prind cu scobitori pentru a nu se desface.

Intr-un vas de yena se pune uleiul si se aseaza rulourile. Se presara deasupra boiaua si cimbrul luat de pe crenguta. Se acopera cu capacul vasului de yena si se da la cuptor pentru 15-20 minute. Se ia jos capacul si se mai lasa la cuptor pana se rumenesc frumos.

Se servesc cu garnitura (noi am avut pofta de cartofi prajiti) si salata dupa plac.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri umplute cu sunca si gogosari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel din piept de pui cu cascaval