RULOURI UMPLUTE CU FRISCA SI CAPSUNI

de adriana65 in Dulciuri, 22 Mai 2009 | 7674 vizualizari

 

Usor de preparat!

 

INGREDIENTE

  • 200 ml frisca lichida
  • 300 g capsuni
  • 200 g branza fina de vaci
  • rulouri
Portii: 7
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA RULOURI UMPLUTE CU FRISCA SI CAPSUNI:

Am batut frisca si am adaugat capsunii taiati nu prea marunt si branza de vaci.
Am omogenizat bine. Crema rezultata am pus-o intr-un pos si am umplut rulourile. Le-am lasat la frigider aproximativ 3 ore.
PS. Daca preferati crema mai dulce, puneti si zahar in frisca . Daca le faceti dupa aceasta reteta nu vor fi chiar atat de dulci, sunt mai racoroase.
Daca ti-a placut reteta noastra "RULOURI UMPLUTE CU FRISCA SI CAPSUNI" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

liana_geicu 1

07.12.2009, 18:59

hmm, de cand nu am mai mancat rulouri..din copilarie, dar umplute cu crema de vanilie

elena1988 1

02.02.2011, 17:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort diplomat