RULOURI UMPLUTE CU FRISCA SI CAPSUNI

de adriana65 in Dulciuri, 22 Mai 2009 | 7855 vizualizari

 

Usor de preparat!

 

INGREDIENTE

  • 200 ml frisca lichida
  • 300 g capsuni
  • 200 g branza fina de vaci
  • rulouri
Portii: 7
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA RULOURI UMPLUTE CU FRISCA SI CAPSUNI:

Am batut frisca si am adaugat capsunii taiati nu prea marunt si branza de vaci.
Am omogenizat bine. Crema rezultata am pus-o intr-un pos si am umplut rulourile. Le-am lasat la frigider aproximativ 3 ore.
PS. Daca preferati crema mai dulce, puneti si zahar in frisca . Daca le faceti dupa aceasta reteta nu vor fi chiar atat de dulci, sunt mai racoroase.
Daca ti-a placut reteta noastra "RULOURI UMPLUTE CU FRISCA SI CAPSUNI" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pasca poloneza cu branza de vaci si blat de cacao