Am dezghetat aseara o punga de foietaj , cu gandul sa fac o tarta aperitiv. Cum erau doua foi in punga...m-am gandit sa fac si ceva dulce. Atat de simplu si totusi atat de bun! Intotdeauna aceste rulouri cu frisca s-au numarat printre preferatele mele-n cofetarii si-mi era ciuda ca nu am rulouri sa mi le fac eu acasa:))). Acum datorita lui Bucataras si echipei decorix , toate visele devin realitate =)))). mama..ce discurs de Oscar am tras =))))
Foaia se intinde frumos pe blatul de lucru.
Se taie fasii late de aceeasi lungime care se vor rula pe cornetele (rulourile) de inox apoi se vor aseza in tava tapetata cu hartie de copt.
Se vor unge usor cu un ou batut si se vor introduce-n cuptorul preincalzit pentru aproximativ 30-35 minute. Trebuie sa fie rumenite frumos.
Eu le-am scos fierbinti de pe rulouri si le-am mai bagat 5minute in cuptor, pentru a fi sigura ca-s coapte total.
Cand s-au racit le-am umplut cu ajutorul unui posh (traiasca Decorix:))) ), cu frisca mixata cu esenta vanilie si le-am mazgalit:) cu ciocolata topita cu unt.
Mie aseara nu mi-a mai trebuit mancare. Mi-au fost suficiente.:))
N-am lucrat io frumos si ordonat ca voi:)) dar au fost grozave.