Tarta crocanta cu piersici

de ianculubita in Dulciuri, 9 Sep 2013 | 4115 vizualizari

 

O tarta usor de realizat si delicioasa;sa nu asteptati sa se fragezeasca blatul pentru ca tot crocant va ramane si dupa ce se raceste.

 

INGREDIENTE

  • 200g unt
  • 200g faina
  • 1praf de sare
  • 3linguri zahar pudra+1lingura
  • 2galbenusuri
  • 300g branza de vaci proaspata
  • 1lingura suc de lamaie
  • esenta de vanilie
  • 2linguri gris
  • fulgi de migdale
  • piersici
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta crocanta cu piersici:

Amestecam intr-un vas faina cu sare,zahar,untul cubulete mici,2galbenusuri si framantam un aluat,formam o sfera,o infasuram in folie alimentara si o lasam la frigider 30min;intr-un castron amestecam branza cu zeama de lamaie,1lingura cu zahar,vanilie,gris,omogenizam si lasam deoparte.

Din aluat intindem cu sucitorul o foaie intre doua foi alimentare(astfel se intinde fara sa se rupa),o punem in forma de tarta,punem amestecul de branza,deasupra jumatati de piersica,printre ele fulgi de migdale si lasam la cuptor 30min

Servim dupa ce s-a racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta crocanta cu piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu fructe si budinca de casa