Am avut un piept de curcan și m-am tot gândit ce să fac cu el. L-am feliat și o parte l-am făcut rulouri, iar alta condimentată am lăsat-o pentru un grătar. Deci să purcedem la treabă....
Felii de piept de curcan se bat cu ciocanul de șnițele.
Sărăm, piperăm și le lăsam până preparăm ciupercile.
Ceapa curățată, spălată, tocată mărunt se călește până devin sticloasă în uleiul încins.
Adăugăm ciupercile spălate si tocate mărunt si călim până scade zeama.
Lăsăm la răcit puțin 5-6 minute, adăugăm oul si verdeața tocată mărunt.
Sărăm și piperăm după gust.
Luăm o felie din pieptul de curcan, punem o lingură de ciuperci, rulăm cât la strâns.
Îmbrăcăm ruloul în bacon și-l așezăm într-un vas de ceramică.
Turnăm vinul în vas, acoperim cu folie de aluminiu si dăm vasul la cuptorul încins la 170 grade.
După 30 minute luăm folia de aluminiu și lasăm să se rumenească rulourile.
Servim cu garnitura dorită si cu salată.
1
Feliile de piept pot fi condimentate după dorință .