Sos:
Fleica am taiat-o bucati lungi, pe care le-am condimentat cu sare si piper, iar apoi le-am rulat. Pentru mai multa siguranta le-am prins cu scobitoare.
Intr-o tava am pus putin ulei, am adaugat rulourile de fleica, iar printre ele am pus bucati de morcov taiate pe lung, ceapa taiata in 4, ardeiul taiatpe lung, iar la urma cartofii taiati cubulete. Am rupt frunzele de dafin si le-am pus in tava, am adaugat delikat, ulei si am completat cu apa, iar la urma am mai pus putin piper.
Am dat la cuptor ptr 30 minute, la 200 grade. In aceasta perioada am intors rulourile cel putin o data. Dupa 30 minute, am pus si cateii de usturoi taiati pe jumatate, si am mai lasat la cuptor inca 30 minute, sau pana este carnea gata.
Spre final am pus deasupra bucatilor de carne cate o felie de cascaval (eu am pus doar la jumatate dintre ele) si am mai dat la cuptor ptr 5 minute.
Cat carnea si legumele au stat la cuptor, am pregatit mujdeiul... din 5 catei de usturoi pisati, si frecati cu putina sare si ulei. Cand a devenit o pasta am adaugat smantana si mararul verde tocat marunt.
Am servit rulourile alaturi de legume si sosul de usturoi, impreuna cu baghete fragede.
Un deliciu care cu siguranta il voi repeta cat de curand!