Rulouri din carne de porc

de silvi0ara in Porc, 8 Mar 2010 | 7600 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700g carne de porc(poate fi pupla sau muschi)  
  • 6 ciuperci proaspete  
  • 1 ardei capia rosu  
  • 2-3 catei de usturoi  
  • 1 ou  
  • 1 ligurita pesmet alb  
  • Sare si piper dupa gust  
  • 6 feliute bacon sau ce va place  
  • 100ml vin  
  • 150g smantana pentru gatit  
  • Ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din carne de porc:

Carnea se taie in felii subtiri, se bate ca pentru snitele, se condimenteaza cu sare si piper.Intr-o tigaie se pune 1 lingurita ulei si se calesc ciupercile taiate pan se evapora toata apa.Se condimenteaza cu sare si piper si cand sau racit se adauga oul si 1 lingutita de pesmet ca sa se lege compozitia. Se repartizeaza in mod egal pe toate feliile de carne ciupercile,cate 1 feli de bacon si 2-3 fasii de ardei capia.. Se ruleaza si se prind cu scobitori, ca sa nu iasa umplutura.Se pune ulei intr-o tigaie si se rumenesc rulourile pe fiecare parte.Apoi se transfera intr-o forma termorezistenta,se adauga vinul,50ml apa se mai condimenteaza dupa gust se copera vasul cu o folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 20-30 de minute. Se scot scobitorile, se adauga smantana, si se lasa vasul descoperit inca 10-15 minute sa se rumeneasca frumos.Se pot servi alaturi de orez sau cartofi natur,cu o salata alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de porc cu ciuperci