Rulouri din carne de porc

de silvi0ara in Porc, 8 Mar 2010 | 7179 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700g carne de porc(poate fi pupla sau muschi)  
  • 6 ciuperci proaspete  
  • 1 ardei capia rosu  
  • 2-3 catei de usturoi  
  • 1 ou  
  • 1 ligurita pesmet alb  
  • Sare si piper dupa gust  
  • 6 feliute bacon sau ce va place  
  • 100ml vin  
  • 150g smantana pentru gatit  
  • Ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din carne de porc:

Carnea se taie in felii subtiri, se bate ca pentru snitele, se condimenteaza cu sare si piper.Intr-o tigaie se pune 1 lingurita ulei si se calesc ciupercile taiate pan se evapora toata apa.Se condimenteaza cu sare si piper si cand sau racit se adauga oul si 1 lingutita de pesmet ca sa se lege compozitia. Se repartizeaza in mod egal pe toate feliile de carne ciupercile,cate 1 feli de bacon si 2-3 fasii de ardei capia.. Se ruleaza si se prind cu scobitori, ca sa nu iasa umplutura.Se pune ulei intr-o tigaie si se rumenesc rulourile pe fiecare parte.Apoi se transfera intr-o forma termorezistenta,se adauga vinul,50ml apa se mai condimenteaza dupa gust se copera vasul cu o folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 20-30 de minute. Se scot scobitorile, se adauga smantana, si se lasa vasul descoperit inca 10-15 minute sa se rumeneasca frumos.Se pot servi alaturi de orez sau cartofi natur,cu o salata alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Piftii - racituri traditionale