Rulouri din carne de porc

de mamaieelena in Porc, 21 Ian 2013 | 5522 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de carne
  • 4 felii de sunca
  • omleta din 1 ou
  • sare
  • piper
  • 100g seminte de dovleac macinate
  • 5 linguri ulei de masline
  • 150ml vin sec alb
  • 4 morcovi potriviti
  • 1 ardei rosu capia
  • 2 cepe rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din carne de porc:

Carnea se bate intre 2 folii de plastic ca pentru snitele. Peste ea se pun (pe fiecare) feliile de sunca, omleta taiata ca taieteii si morcovul (1) taiat fasii cu cutitul de curatat legume. Se ruleaza strans si se prind cu scobitori.

Intr-o farfurie se pun semintele de dovleac si se tavalesc pe toate partile rulourile, dupa care se pun la prajit in tigaia incinsa cu cele 3 linguri de ulei. Se prajesc pe toate partile si se scot intr-o tava. In tava se pun legumele curatate si taiate rondele (morcov, ceapa si ardei capia) se mai adauga si cele 2 linguri de ulei si 150ml vin. Se dau la cuptor pentru 1 ora si un sfert si se pot servi cu legume.

Inaite de a fi servite se desfac scobitorile. Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc cu cartofi duchesse