Rulouri de vinete si zucchini

de Sylvia in Aperitive / Garnituri, 4 Feb 2010 | 7990 vizualizari

 

Va propun aceasta reteta usor de preparat si care este foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete de marime medie,
  • 2 zucchini mici,
  • 50 grame de telemea,
  • un ardei rosu,
  • ierburi aromate, 
  • doua linguri de  ulei de masline,
  • sare,
  • piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de vinete si zucchini:

  Taiem vinetele si un zucchini in felii longitudinale de 1 cm grosime, le preparam cu sare si piper si dupa cateva minute pe punem pe grill si le lasam la prajit si pe o parte si pe cealalta pret de 2-3 minute la foc mediu. Se taie cubulete mici ardeiul rosu si celalalt zucchini si se  calesc intr-o lingura de ulei de masline timp de cateva minute, cu putina sare si ierburi aromate. Odata luate de pe foc se amesteca cu telemeaua taiata cubulete mici, aceasta compozitie constituind umplutura pentru legumele facute pe grill.

 Dupa ce am luat de pe grill feliile de vinete si zucchini le asezam pe o farfurie si punem pe fiecare cate o lingurita sau doua din compozitia  de telemea cu legume si rulam. Pentru a prinde ruloul folosim o scobitoare , dupa care le aranjam pe un platou si presaram peste ele o lingura de ulei de masline.

Sunt foarte bune atat  calde cat si reci, va doresc pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de vinete si zucchini" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

silvi0ara 1

22.02.2010, 20:56

Sylvia imi plac retetele tale tare mult.

Sylvia 1

22.02.2010, 21:03

Ma bucur, mutumesc pentru aprecieri .

mariac 1

04.04.2010, 20:33

arata foarte bine dar ce e zucchini?

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Vinete pane